Over

Eind 2004 komt er een clubje bijeen in de plaatselijke kroeg met het idee een plek op het internet te creëren waar men hun ongenoegen kan uiten over de blunderende chaos dat politiek heet. Het werd een goed bezocht weblog met als kroon het poliziek festival in November 2005. Poliziek.nl werd tot lang daarna regelmatig aangevuld met artikelen, tot we in 2008 besloten er voor onbepaalde tijd de stekker uit te trekken. En nu, 2011, het jaar van absolute wanpolitiek, is de tijd daar voor een vernieuwd Poliziek.nl. We hebben er zin in!

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Links


In memorium:
Opa Buiswater

Zoek!

Laatste Reacties

klez (Arbeiders? Bah!): Over mensen met een vast contract nog niet gesproken. Hoe zien ze dat in Den Haag?
begt (B(er)ouw): dit gaat nog lachen worden, als straks in mijn woonplaats een mega bouwproject van start moet gaan me…
klez (Minister van Zake…): Tja, hij moet zijn ‘Gouden Eikel’ status natuurlijk wel hoog houden.
Wouter (R.I.P. Internet): Gelukkig gaan XS4ALL en Ziggo in hoger beroep. Het is toch te zot voor woorden dat Nederland in hetze…
begt (De democratische …): overigens gebeurt in Nederland lokaal én landelijk hetzelfde. Weliswaar in coalitievorm, maar de zitt…
klez (Leverage): Misschien is het tijd voor een heidag?!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.1 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Arbeiders? Bah! | Home | 95 tot 100 procent »

Nog even die reiskosten

Maandag 28 Mei 2012 at 12:07 pm.

Wat de partijen nu voor signaal afgeven, het liberaal-fascistische D'66 voorop, is dat het oneerlijk is dat de maatschappij moet meebetalen voor de reiskosten van de forens.

Het simpele uitgangspunt dat belastingen betaald worden om op een of andere manier weer tegemoet te komen aan de burger, wordt hierbij grof overruled. immers: zo kun je je afvragen waarom de ene burger moet meebetalen aan het asfalt van een ander. En waarom een ander moet meebetalen aan het tv-kijkgedrag van een ander.

Al deze zaken komen voort uit het helaas voorbije verschijnsel van de zorgzame samenleving: vroeger besefte men dat je iets betaalde voor de hobbies van de ander, maar dat jij op je beurt er ook iets voor terug kreeg. Subsidiie voor een culturele instelling stond tegenover een nieuw stukkie snelweg, en dat was goed. Want het was in balans.

We gaan nu de kant van Azerbeidjan en China op: je gaat maar dichter bij je werk wonen, je laat alles maar achter en zorgt maar dat je dicht bij de baas bent - en op afroep beschikbaar. Nederland wordt hiermee barbaars

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.