Over

Eind 2004 komt er een clubje bijeen in de plaatselijke kroeg met het idee een plek op het internet te creëren waar men hun ongenoegen kan uiten over de blunderende chaos dat politiek heet. Het werd een goed bezocht weblog met als kroon het poliziek festival in November 2005. Poliziek.nl werd tot lang daarna regelmatig aangevuld met artikelen, tot we in 2008 besloten er voor onbepaalde tijd de stekker uit te trekken. En nu, 2011, het jaar van absolute wanpolitiek, is de tijd daar voor een vernieuwd Poliziek.nl. We hebben er zin in!

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Links


In memorium:
Opa Buiswater

Zoek!

Laatste Reacties

klez (Arbeiders? Bah!): Over mensen met een vast contract nog niet gesproken. Hoe zien ze dat in Den Haag?
begt (B(er)ouw): dit gaat nog lachen worden, als straks in mijn woonplaats een mega bouwproject van start moet gaan me…
klez (Minister van Zake…): Tja, hij moet zijn ‘Gouden Eikel’ status natuurlijk wel hoog houden.
Wouter (R.I.P. Internet): Gelukkig gaan XS4ALL en Ziggo in hoger beroep. Het is toch te zot voor woorden dat Nederland in hetze…
begt (De democratische …): overigens gebeurt in Nederland lokaal én landelijk hetzelfde. Weliswaar in coalitievorm, maar de zitt…
klez (Leverage): Misschien is het tijd voor een heidag?!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.1 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Je woord | Home | De Einder »

Death of a clown

maar wat hebben we gelachen

Zaterdag 21 April 2012 at 4:09 pm.

Het kabinet Rutte 1 is omgekomen. Met blijdschap geven wij kennis, dat soort termen.

Een lijdensweg is het geweest voor de club die begon als kabinet Bruin 1 , de club die de rechtse kiezers beloofde dat ze 4 jaar lang kun vingers konden aflikken. Die club, die uiteindelijk net aan een jaar het rechtse roer in handen hield, een roer dat ze onverwachts in handen kreeg.

Het was en blijft immers een rare gedachte dat de kiezer de sleutel voor het oplossen van de crisis in handen geeft van uiteindelijk die mensen die die crisis zelf veroorzaakt hebben: rechts , met zn banken en zn ondernemers en zn aandelen en zn vrije markt en zn garanties, datzelfde rechts heeft het klimaat geschapen voor het pokergedrag van de financiële wereld. uitermate terecht dus dat ze er uiteindelijk ook weer over struikelt: de Brusselse 3procentsnorm zou de echte reden van het ploffen van de rechtse kakelclub zijn.

Wat de toekomst ook moge brengen, wij gaan hier op Poliziek gouden tijden tegemoet en we moeten thans even genieten van de meer dan terechte nederlaag voor de griezelige politiek van de vriendenclub uit het Catshuis.

Proost!!

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.