Over

Eind 2004 komt er een clubje bijeen in de plaatselijke kroeg met het idee een plek op het internet te creëren waar men hun ongenoegen kan uiten over de blunderende chaos dat politiek heet. Het werd een goed bezocht weblog met als kroon het poliziek festival in November 2005. Poliziek.nl werd tot lang daarna regelmatig aangevuld met artikelen, tot we in 2008 besloten er voor onbepaalde tijd de stekker uit te trekken. En nu, 2011, het jaar van absolute wanpolitiek, is de tijd daar voor een vernieuwd Poliziek.nl. We hebben er zin in!

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Links


In memorium:
Opa Buiswater

Zoek!

Laatste Reacties

klez (Arbeiders? Bah!): Over mensen met een vast contract nog niet gesproken. Hoe zien ze dat in Den Haag?
begt (B(er)ouw): dit gaat nog lachen worden, als straks in mijn woonplaats een mega bouwproject van start moet gaan me…
klez (Minister van Zake…): Tja, hij moet zijn ‘Gouden Eikel’ status natuurlijk wel hoog houden.
Wouter (R.I.P. Internet): Gelukkig gaan XS4ALL en Ziggo in hoger beroep. Het is toch te zot voor woorden dat Nederland in hetze…
begt (De democratische …): overigens gebeurt in Nederland lokaal én landelijk hetzelfde. Weliswaar in coalitievorm, maar de zitt…
klez (Leverage): Misschien is het tijd voor een heidag?!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.1 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Minister van Zaken | Home | B(er)ouw »

Resoluut

Dinsdag 07 Februari 2012 at 1:39 pm.

Daar buitelen ze weer allemaal even lekker boos overheen, over het NJET en het BÚ SHI van de twee remblokken van de VN-veiligheidsraad. Er zijn zelfs journalisten die nu zover gaan dat ze bij elk slachtoffer dat in Syrië  valt Rusland en China daar voor bedanken.

Terwijl het volgens mij alleen nog maar ging om het opstellen van een resolutie. Daar kan toch niemand over vallen, over een resolutie meer of minder. Immers, tegen Israël lopen er ook al decennialang een aantal VN-resoluties, die echter al evenveel decennialang door het beloofde land worden overtreden. En latere resoluties, daar ging VS altijd tegen opstaan. En dus Nederland ook. Wat rusland en china ook probeerden, trouwens.

  Het is van een gruwelijke voorspelbaarheid dat Rusland en China tegen deze VN-verklaring stemden, maar het is net zo voorspelbaar dat Amerika daar boos over wordt. Zolang de werkelijke angel niet uit dat gebied gehaald wordt, zal de hele wereld op deze manier in twee kampen verdeeld blijven. En we stonden erbij en keken ernaar..

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.