Over

Eind 2004 komt er een clubje bijeen in de plaatselijke kroeg met het idee een plek op het internet te creëren waar men hun ongenoegen kan uiten over de blunderende chaos dat politiek heet. Het werd een goed bezocht weblog met als kroon het poliziek festival in November 2005. Poliziek.nl werd tot lang daarna regelmatig aangevuld met artikelen, tot we in 2008 besloten er voor onbepaalde tijd de stekker uit te trekken. En nu, 2011, het jaar van absolute wanpolitiek, is de tijd daar voor een vernieuwd Poliziek.nl. We hebben er zin in!

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Links


In memorium:
Opa Buiswater

Zoek!

Laatste Reacties

klez (Arbeiders? Bah!): Over mensen met een vast contract nog niet gesproken. Hoe zien ze dat in Den Haag?
begt (B(er)ouw): dit gaat nog lachen worden, als straks in mijn woonplaats een mega bouwproject van start moet gaan me…
klez (Minister van Zake…): Tja, hij moet zijn ‘Gouden Eikel’ status natuurlijk wel hoog houden.
Wouter (R.I.P. Internet): Gelukkig gaan XS4ALL en Ziggo in hoger beroep. Het is toch te zot voor woorden dat Nederland in hetze…
begt (De democratische …): overigens gebeurt in Nederland lokaal én landelijk hetzelfde. Weliswaar in coalitievorm, maar de zitt…
klez (Leverage): Misschien is het tijd voor een heidag?!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.1 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Onder druk | Home | Polimuziekje #4 »

Inreisverbod

of: hoe het óók kan gaan

Dinsdag 10 Januari 2012 at 08:33 am. Gebruikte Tags: , , ,

De PVV eist een inreisverbod voor Benjamin Netanyahu, de Israëlische premier die voornemens is in januari een werkbezoek aan Nederland te brengen. 

Bij monde van leider Wilders verlangt de PVV dat Nederlandse bewindslieden "geen sikkepit" tijd en ruimte besteden aan een leider van een "achterlijk land" , waar "vrouwen achterin de bus moeten zitten, waarin de religieuze onderdrukking de vrouwen in de keuken houdt en waar ze pruiken en hoofddoeken dragen'' en "waar zelfopgetrokken muren hele delen van de bevolking het recht op vrije meningsuiting en een menswaardig bestaan onthouden".

  Wilders eist dat Netanyahu direct op het vliegtuig terug gezet wordt naar "dat rabiate land met haar achterlijke cultuur".

Zo zou het gegaan kunnen zijn, lezers, áls...

Als Wilders zich echt zorgen zo maken om onderdrukking en vrouwenrechten Als de vrijheid van meningsuiting - en vrijheid überhaupt- hem echt een zorg is. Als hij nog altijd achter een "doe es effe normaal man"-houding staat.

    Maar ja....

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.