Over

Eind 2004 komt er een clubje bijeen in de plaatselijke kroeg met het idee een plek op het internet te creëren waar men hun ongenoegen kan uiten over de blunderende chaos dat politiek heet. Het werd een goed bezocht weblog met als kroon het poliziek festival in November 2005. Poliziek.nl werd tot lang daarna regelmatig aangevuld met artikelen, tot we in 2008 besloten er voor onbepaalde tijd de stekker uit te trekken. En nu, 2011, het jaar van absolute wanpolitiek, is de tijd daar voor een vernieuwd Poliziek.nl. We hebben er zin in!

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Links


In memorium:
Opa Buiswater

Zoek!

Laatste Reacties

klez (Arbeiders? Bah!): Over mensen met een vast contract nog niet gesproken. Hoe zien ze dat in Den Haag?
begt (B(er)ouw): dit gaat nog lachen worden, als straks in mijn woonplaats een mega bouwproject van start moet gaan me…
klez (Minister van Zake…): Tja, hij moet zijn ‘Gouden Eikel’ status natuurlijk wel hoog houden.
Wouter (R.I.P. Internet): Gelukkig gaan XS4ALL en Ziggo in hoger beroep. Het is toch te zot voor woorden dat Nederland in hetze…
begt (De democratische …): overigens gebeurt in Nederland lokaal én landelijk hetzelfde. Weliswaar in coalitievorm, maar de zitt…
klez (Leverage): Misschien is het tijd voor een heidag?!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.1 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Poliziek.nl is terug!… | Home | In memoriam Opa Buisw… »

Strafregels

Zaterdag 29 Oktober 2011 at 4:51 pm. Gebruikte Tags: ,

 Een betere indicatie van een geslaagde inburgering is er niet: een jongen van 18, MBO-diploma op zak, populair op de lokale voetbalvereniging en een joekel van een "zachte G". Toch blijkt hij een vreemdeling te zijn.

Een vreemdeling die volgens "onze" regels hier niet hoort, die hoort op de plaats waar ie toevallig is geboren. Niet langer geldt in ons land dat je van plan moet zijn om mee te werken deze maatschappij tot een geslaagde te maken, nee: je moet hier vandaan komen anders mag je niet meedelen, niet meewerken en zéker niet meeprofiteren.

  Waar is het fout gegaan in ons land? Waar zijn we het menselijke kwijt geraakt en zijn de regels het gaan winnen? Waar is de link tussen volksvertegenwoordiging en volksverontwaardiging verbroken? Bij welke storm is het laatste beetje licht in ons hart definitief uitgewaaid? 

Je zou bijna denken dat Mauro straks echt beter af is búíten dit nare , kille land.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.