Over

Eind 2004 komt er een clubje bijeen in de plaatselijke kroeg met het idee een plek op het internet te creëren waar men hun ongenoegen kan uiten over de blunderende chaos dat politiek heet. Het werd een goed bezocht weblog met als kroon het poliziek festival in November 2005. Poliziek.nl werd tot lang daarna regelmatig aangevuld met artikelen, tot we in 2008 besloten er voor onbepaalde tijd de stekker uit te trekken. En nu, 2011, het jaar van absolute wanpolitiek, is de tijd daar voor een vernieuwd Poliziek.nl. We hebben er zin in!

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Links


In memorium:
Opa Buiswater

Zoek!

Laatste Reacties

klez (Arbeiders? Bah!): Over mensen met een vast contract nog niet gesproken. Hoe zien ze dat in Den Haag?
begt (B(er)ouw): dit gaat nog lachen worden, als straks in mijn woonplaats een mega bouwproject van start moet gaan me…
klez (Minister van Zake…): Tja, hij moet zijn ‘Gouden Eikel’ status natuurlijk wel hoog houden.
Wouter (R.I.P. Internet): Gelukkig gaan XS4ALL en Ziggo in hoger beroep. Het is toch te zot voor woorden dat Nederland in hetze…
begt (De democratische …): overigens gebeurt in Nederland lokaal én landelijk hetzelfde. Weliswaar in coalitievorm, maar de zitt…
klez (Leverage): Misschien is het tijd voor een heidag?!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.1 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« 45 Miljoen! | Home | Inreisverbod »

Onder druk

Boter op je hoofd part MMCDXXIII

Maandag 09 Januari 2012 at 08:46 am. Gebruikte Tags: , , , ,

En opnieuw slaat  de Geblondeerde Verlichter toe.  In zijn narrowminded verdwazing op het ene deel van hoofddoekdragende bevolking slaat ie woest om zich heen.

Dat Beatrix en Maxima het vermogen hebben zich aan te passen aan "'s land's wijs, 's land's eer" is al niet helemaal te bevatten voor het plebejische PVV-volk. Dat het de koningin siert dat ze bedekt een kerkelijke instelling bezoekt, dat Maxima zelfs een mooie moslima wordt met zo'n hoofdbedekking, dat telt allemaal niet voor Geert.

Hij heeft weer een haakje om de islam te bashen en slaat dan ook meteen toe. Niet beseffend dat deze granaat recht in zn gezicht explodeert: als hij zo voor de vrije rechten van de vrouw is, waarom zegt ie dan niets over de orthodoxe joden die vrouwen een plek voorin de bus ontzeggen, die ongestelde vrouwen de toegang aan de eettafel ontzeggen én die hun vrouwen verplichten hun haren en meer te bedekken.

Als Wilders écht om onderdrukking geeft, als ie het écht zegt te bevechten, dan dient ie nog vandaag een motie in om ALLE religie in Nederland te verbieden. Kom maar op, PVV, mevrouw Verbeet wacht u op!!

twee reacties

Klez

Is het niet de PVV die het hardst roept dat buitenlanders zich horen te gedragen naar de gewoontes van het land waarin ze zijn?

Klez - 09-01-’12 13:24
begt

dat óók! je moet ze echter wel één ding nageven: ze zijn consequent inconsequent!!

begt - 09-01-’12 15:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.