Over

Eind 2004 komt er een clubje bijeen in de plaatselijke kroeg met het idee een plek op het internet te creëren waar men hun ongenoegen kan uiten over de blunderende chaos dat politiek heet. Het werd een goed bezocht weblog met als kroon het poliziek festival in November 2005. Poliziek.nl werd tot lang daarna regelmatig aangevuld met artikelen, tot we in 2008 besloten er voor onbepaalde tijd de stekker uit te trekken. En nu, 2011, het jaar van absolute wanpolitiek, is de tijd daar voor een vernieuwd Poliziek.nl. We hebben er zin in!

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Links


In memorium:
Opa Buiswater

Zoek!

Laatste Reacties

klez (Arbeiders? Bah!): Over mensen met een vast contract nog niet gesproken. Hoe zien ze dat in Den Haag?
begt (B(er)ouw): dit gaat nog lachen worden, als straks in mijn woonplaats een mega bouwproject van start moet gaan me…
klez (Minister van Zake…): Tja, hij moet zijn ‘Gouden Eikel’ status natuurlijk wel hoog houden.
Wouter (R.I.P. Internet): Gelukkig gaan XS4ALL en Ziggo in hoger beroep. Het is toch te zot voor woorden dat Nederland in hetze…
begt (De democratische …): overigens gebeurt in Nederland lokaal én landelijk hetzelfde. Weliswaar in coalitievorm, maar de zitt…
klez (Leverage): Misschien is het tijd voor een heidag?!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.1 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Polimuziekje #3 De he… | Home | Crisis treft ook kind… »

De waarheid van Maarten

Donderdag 08 December 2011 at 3:40 pm. Gebruikte Tags: , ,

Ik ben al een tijdje groot fan van Maarten van Rossem, maar heb afgelopen maanden eigenlijk weinig gezien of gehoord van hem. Tot hij gisteren in De Wereld Draait Door verscheen. Wonderlijk hoe hij daar als een soort van clown wordt neergezet, hij met zijn typische welhaast onverschillgheid een verhaal verteld waar iedereen hartelijk om kan lachen, maar daar tussendoor echt de kern van de problemen raakt. 

Ik ben na de uitzending youtube maar weer eens ingeklommen en ben een paar leuke lezingen tegengekomen, waarvan ik er nu een wil delen.

Eén reactie

begt

Van Rossum is een prachtige staatsvijand. Dat vond Floris vroeger al, Paul Verhoeven moet profetische gaven hebben. Ik houd erg van ‘s mans relativeringsvermogen..

begt - 08-12-’11 15:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.