Over

Eind 2004 komt er een clubje bijeen in de plaatselijke kroeg met het idee een plek op het internet te creëren waar men hun ongenoegen kan uiten over de blunderende chaos dat politiek heet. Het werd een goed bezocht weblog met als kroon het poliziek festival in November 2005. Poliziek.nl werd tot lang daarna regelmatig aangevuld met artikelen, tot we in 2008 besloten er voor onbepaalde tijd de stekker uit te trekken. En nu, 2011, het jaar van absolute wanpolitiek, is de tijd daar voor een vernieuwd Poliziek.nl. We hebben er zin in!

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Links


In memorium:
Opa Buiswater

Zoek!

Laatste Reacties

klez (Arbeiders? Bah!): Over mensen met een vast contract nog niet gesproken. Hoe zien ze dat in Den Haag?
begt (B(er)ouw): dit gaat nog lachen worden, als straks in mijn woonplaats een mega bouwproject van start moet gaan me…
klez (Minister van Zake…): Tja, hij moet zijn ‘Gouden Eikel’ status natuurlijk wel hoog houden.
Wouter (R.I.P. Internet): Gelukkig gaan XS4ALL en Ziggo in hoger beroep. Het is toch te zot voor woorden dat Nederland in hetze…
begt (De democratische …): overigens gebeurt in Nederland lokaal én landelijk hetzelfde. Weliswaar in coalitievorm, maar de zitt…
klez (Leverage): Misschien is het tijd voor een heidag?!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.1 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Hoe het ook kan | Home | Massa-migratie van Te… »

Driessen vs. Karimi 0-1

Dinsdag 06 December 2011 at 11:48 am. Gebruikte Tags: , , ,

Staatssecretaris Knapen van Buitenlandse Zaken zegt voor de komende vijf jaar 421 miljoen euro toe aan hulpclub Oxfam Novib.

PVV'er Johan Driessen is het daar niet mee eens en stelt een aantal 'zeer kritische' vragen:

http://www.pvv.nl/index.php/component/content/article/69-johan-driessen/3648-pvv-geen-cent-subsidie-voor-oxfam-novib-.html

Oxfam directeur Karimi geeft antwoord en maakt maar weer eens duidelijk dat er zoiets als onderzoek bestaat en laat maar weer eens zien wat het niveau van de PVV werkelijk is:

http://www.oxfamnovib.nl/Redactie/Downloads/Artikelen/FarahKarimi051211.pdf

Eén reactie

begt

ijzersterke en gelukkig ook zeer inhoudelijke reactie. Vooral haar vriendelijke wedervraag om openheid van de meest gesloten , welhaast stalinistisch potdichte, vereniging ooit is erg leuk.
Ik denk niet dat ze antwoord krijgt..

begt - 06-12-’11 13:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.