Over

Eind 2004 komt er een clubje bijeen in de plaatselijke kroeg met het idee een plek op het internet te creëren waar men hun ongenoegen kan uiten over de blunderende chaos dat politiek heet. Het werd een goed bezocht weblog met als kroon het poliziek festival in November 2005. Poliziek.nl werd tot lang daarna regelmatig aangevuld met artikelen, tot we in 2008 besloten er voor onbepaalde tijd de stekker uit te trekken. En nu, 2011, het jaar van absolute wanpolitiek, is de tijd daar voor een vernieuwd Poliziek.nl. We hebben er zin in!

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Links


In memorium:
Opa Buiswater

Zoek!

Laatste Reacties

klez (Arbeiders? Bah!): Over mensen met een vast contract nog niet gesproken. Hoe zien ze dat in Den Haag?
begt (B(er)ouw): dit gaat nog lachen worden, als straks in mijn woonplaats een mega bouwproject van start moet gaan me…
klez (Minister van Zake…): Tja, hij moet zijn ‘Gouden Eikel’ status natuurlijk wel hoog houden.
Wouter (R.I.P. Internet): Gelukkig gaan XS4ALL en Ziggo in hoger beroep. Het is toch te zot voor woorden dat Nederland in hetze…
begt (De democratische …): overigens gebeurt in Nederland lokaal én landelijk hetzelfde. Weliswaar in coalitievorm, maar de zitt…
klez (Leverage): Misschien is het tijd voor een heidag?!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.1 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Polimuziekje #1 | Home | De Redelijke Meerderh… »

Open brief

Aan Henk & Ingrid

Dinsdag 29 November 2011 at 2:21 pm. Gebruikte Tags: , , ,

Beste Henk, Ingrid,

Ook al heb ik jullie eigenlijk niet zo goed ken, ik heb jullie zelfs nog nooit mogen ontmoeten, moet mij wat van het hart.

Ten eerste wil ik jullie feliciteren met het behalen van jullie eclatante verkiezingsoverwinning, maar dat is al weer een tijdje geleden. Mooi joh, wisten jullie dat jullie met zoveel gelijkgestemden waren? Wat een feest, heel Limburg vierde feest tot in de kleine uurtjes!

Deze week mag ik jullie weer feliciteren! Na alle verbroken verkiezingsbeloftes van jullie leider is er nu eindelijk weer een reden om te feesten, ik wilde eigenlijk zeggen dat de kogel eindelijk door de kerk is, maar ja, ik wil jullie vrienden van de CDA en SGP niet beledigen... :)

Jullie mogen vanaf volgende jaar 130km/h op 60% van de Nederlandse snelwegen! Top joh, zijn jullie lekker snel weer in Purmerend of Almere! Moet je tijdswinst eens zien, en vooral, jullie zijn dan korter op de snelweg, dus minder file's! En dit alles kost wel wat, maar 132.000.000 Euro, hah, kan dat in ieder geval niet meer uitgegeven worden aan linkse hobby's zoals cultuur, kunst, Griekenland of ontwikkelingshulp! Het zijn tenslotte onze belastingcenten!

Ik zag op de site van de telegraaf jullie bijna huilend in elkaars armen sluiten, feest! We mogen eindelijk 130! Hah! Eat your hart out, (s)links tuig! Jullie willen eigenlijk nog harder, want dat kan in jullie Fiat Picanto, 140, 150, makkelijk. En gelijk stoppen met dat geflits he, Henk? Hoe durft de overheid jullie hardwerkende Nederlanders zo te pakken? Schande! Betutteling noemden jullie dat.

Later zag ik nog een stukje over criminaliteit, schandalig dat criminelen maar 100 uur hoeven te werken voor een misdaad! Strenger straffen, meer politie (ook voor de dieren, iedereen telt mee! Nou ja, iedereen, als je begrijpt wat ik bedoel ;0). En verder vonden jullie de ID plicht en camara toezicht ook top, ze mogen best alles van jullie weten, jullie hebben toch niets te verbergen he?!

Beste Henk, Ingrid, een ding snap ik alleen niet, jullie willen niet geflitst worden, dat is betutteling, maar jullie willen wel worden gefilmd als jullie in de stad zijn, dat is veiligheid. Leg mij dat eens uit Henk, Ingrid?

In afwachting van jullie antwoord,

Jurrebeest

Eén reactie

begt

Henk en Ingrid nog niet gereageerd? Reageren is toch geen linkse hobby?

begt - 04-12-’11 08:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.