Over

Eind 2004 komt er een clubje bijeen in de plaatselijke kroeg met het idee een plek op het internet te creëren waar men hun ongenoegen kan uiten over de blunderende chaos dat politiek heet. Het werd een goed bezocht weblog met als kroon het poliziek festival in November 2005. Poliziek.nl werd tot lang daarna regelmatig aangevuld met artikelen, tot we in 2008 besloten er voor onbepaalde tijd de stekker uit te trekken. En nu, 2011, het jaar van absolute wanpolitiek, is de tijd daar voor een vernieuwd Poliziek.nl. We hebben er zin in!

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Links


In memorium:
Opa Buiswater

Zoek!

Laatste Reacties

klez (Arbeiders? Bah!): Over mensen met een vast contract nog niet gesproken. Hoe zien ze dat in Den Haag?
begt (B(er)ouw): dit gaat nog lachen worden, als straks in mijn woonplaats een mega bouwproject van start moet gaan me…
klez (Minister van Zake…): Tja, hij moet zijn ‘Gouden Eikel’ status natuurlijk wel hoog houden.
Wouter (R.I.P. Internet): Gelukkig gaan XS4ALL en Ziggo in hoger beroep. Het is toch te zot voor woorden dat Nederland in hetze…
begt (De democratische …): overigens gebeurt in Nederland lokaal én landelijk hetzelfde. Weliswaar in coalitievorm, maar de zitt…
klez (Leverage): Misschien is het tijd voor een heidag?!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.1 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Where the power lies | Home | Hallelujah! »

Unheimlich

Vrijdag 18 November 2011 at 9:12 pm. Gebruikte Tags: , , ,

Ik geloof niet in complottheorieën. Ik heb daar simpelweg het geduld niet voor, en moet altijd erg lachen om mensen die het over de bilderberg groep hebben, praten over de NWO en chemtrails. Ik moet bijna net zo hard lachen om hen als ik doe om de Henk & Ingrids van dit land.

Edoch... Wat er de laatste tijd gebeurd om ons heen in Europa verwonderd me, de zogenaamde recessie (Laten we ze bang maken), de noodgrepen (Laten we toch vooral de banken helpen), en als laatste regeringen vervangen (Laten we net doen als of er wat aan doen).

Vervolgens komen er nieuwe regeringsleiders aan de macht in de "getroffen" landen zoals Griekenland en Italië. En in het laatste land mr Monti. En daar gaat het fout. Dus. Mr Monti is adviseur voor Goldman Sachs. En doet "dingetjes" bij bedrijven als Coca Cola. 

Mr Monti werkt dus voor bedrijven die de afgelopen jaren honderden miljarden down the drain hebben gespoeld, en uitgerekend hij wordt premier van een land wat kapot is gemaakt door corrupte politici en het bankwezen. Ik begrijp het niet; hij?! Dus mensen die geholpen hebben landen om zeep te helpen gaan ze nu opbouwen? Straks een regering in Nederland van Rijkman Groening en Dirk Scheringa?

*aluhoedje opzetten doet*

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.