Over

Eind 2004 komt er een clubje bijeen in de plaatselijke kroeg met het idee een plek op het internet te creëren waar men hun ongenoegen kan uiten over de blunderende chaos dat politiek heet. Het werd een goed bezocht weblog met als kroon het poliziek festival in November 2005. Poliziek.nl werd tot lang daarna regelmatig aangevuld met artikelen, tot we in 2008 besloten er voor onbepaalde tijd de stekker uit te trekken. En nu, 2011, het jaar van absolute wanpolitiek, is de tijd daar voor een vernieuwd Poliziek.nl. We hebben er zin in!

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Links


In memorium:
Opa Buiswater

Zoek!

Laatste Reacties

klez (Arbeiders? Bah!): Over mensen met een vast contract nog niet gesproken. Hoe zien ze dat in Den Haag?
begt (B(er)ouw): dit gaat nog lachen worden, als straks in mijn woonplaats een mega bouwproject van start moet gaan me…
klez (Minister van Zake…): Tja, hij moet zijn ‘Gouden Eikel’ status natuurlijk wel hoog houden.
Wouter (R.I.P. Internet): Gelukkig gaan XS4ALL en Ziggo in hoger beroep. Het is toch te zot voor woorden dat Nederland in hetze…
begt (De democratische …): overigens gebeurt in Nederland lokaal én landelijk hetzelfde. Weliswaar in coalitievorm, maar de zitt…
klez (Leverage): Misschien is het tijd voor een heidag?!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.1 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Interactieve kaart: e… | Home | Where the power lies »

Canon

of hoe Nederland de geschiedenis in gaat als land van roomse rechtse regeltjes

Dinsdag 01 November 2011 at 4:49 pm. Gebruikte Tags: , , ,

Deze dag kan worden bijgeschreven in de canon van de Nederlandse geschiedenis. Vandaag hebben we echt bewezen een land van handhaving te zijn. 

Ferme jongens, stoere knapen die , als ze regels afspreken zich daar ook aan houden. Die staan voor hun beleid en vinden dat mensen die dat niet doen maar slappe knieën hebben. We hebben eindelijk weer een regime waarmee we successen kunnen boeken in de Oost, we kunnen de wereldzeeën van het economisch egoïsme heroveren. 

We mogen trots zijn op die koopmansgeest, die een beetje humaniteit verhandelt voor een paar stemmen van een rechts-extremistische haathausse, voor de gedoogsteun van een inhumane serie zelfbeklagers. 

Nederland, houzee, in volle vaart vooruit. En voor ik het vergeet, benoem in die canon voortaan even Antoon Mussert tot de vader des Vaderlands

Eén reactie

Klez

Onbegrijpelijk dat een Hollandse jongen ‘met een zachte G’ ook na stemming in de kamer keihard geen vergunning krijgt.

Ik hoop toch vooral dat dit (en zo nog meer beslissingen) niet vergeten wordt bij de volgende verkiezingen. Want waren het niet de ‘hart van Nederland’ kiezers die dit wild(ers)en?

Klez - 01-11-’11 17:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.